Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Novi! Automati za BMW G23 (4 serie) cabrio 2021-

Novi! Automati za BMW G23 (4 serie) cabrio 2021-

Poznat po svojoj mješavini elegancije, performansi i inovacija, BMW je još jednom podigao ljestvicu predstavljanjem G23 serije 4 Cabrio. Predstavljen 2021., ovaj kabriolet nudi primamljivu kombinaciju stila, tehnologije i užitka u vožnji.

BMW G23 Cabrio ima odvažan i moderan dizajn koji je istovremeno sportski i profinjen. Karakteristična velika bubrežasta rešetka je nepogrešivo BMW i daje automobilu moćan izgled. Duga kapuljača, kratki prepusti i elegantne, aerodinamične linije doprinose dinamičnoj estetici koja odmah privlači pozornost. S otvorenim krovom, G23 Cabrio pretvara se u elegantan, otvoreni sportski automobil. Krov od tkanine, koji se može otvoriti ili zatvoriti u samo 18 sekundi, pruža iskustvo klasičnog kabrioleta, a istovremeno nudi izvrsnu zvučnu izolaciju i toplinsku udobnost kada je krov zatvoren.

Unutrašnjost BMW-a G23 primjer je luksuza i inovativnosti. Visokokvalitetni materijali, kao što su Vernasca koža i fino drvo, stvaraju vrhunsku atmosferu. Vozača dočekuje upravljačka ploča prilagođena korisniku opremljena najnovijim tehnologijama, uključujući 12,3-inčnu digitalnu instrument ploču i 10,25-inčni infotainment sustav s BMW-ovim iDrive 7.0. Ovi sustavi nude besprijekornu povezanost i jednostavan rad. Ovi sustavi pružaju besprijekornu povezanost i intuitivne kontrole, tako da je vozač uvijek povezan i pod kontrolom.

Ispod haube, BMW G23 nudi niz snažnih motora, od učinkovitih četverocilindraša do snažnih šestocilindaraca. Modeli 420i i 430i proizvode 184 KS, odnosno 258 KS, dok M440i xDrive s 3,0-litrenim rednim šestocilindričnim motorom daje impresivnih 374 KS. Ovi su motori upareni s osam-stupanjskim Steptronic automatskim mjenjačem za uglađen i brz odziv. Iskustvo vožnje u G23 Cabrio dodatno je oplemenjeno prilagodljivim M ovjesom i opcijskim xDrive pogonom na sve kotače, koji nude savršenu ravnotežu između udobnosti i sportskog stila.

Sigurnosni sustavi i sustavi pomoći u vožnji također su istaknuti u BMW-u G23 Cabrio. Standardne značajke kao što su prilagodljivi tempomat, pomoćnik za održavanje vozne trake i automatsko kočenje u nuždi doprinose sigurnom iskustvu vožnje. Uz to, dostupne su mnoge opcijske značajke, poput head-up zaslona, ​​asistenta za parkiranje i sustava kamera od 360 stupnjeva, koje dodatno poboljšavaju iskustvo vožnje.

BMW G23 serije 4 kabriolet utjelovljuje sve što BMW predstavlja: dinamičke karakteristike vožnje, luksuznu udobnost i vrhunsku tehnologiju. Bilo da želite opušteno krstariti obalom sa spuštenim krovom ili uživati ​​u sportskoj vožnji zavojitim cestama, G23 kabriolet nudi iskustvo vožnje koje je istovremeno uzbudljivo i profinjeno. Ovaj kabriolet nije samo automobil, on je izraz stila i performansi koji svaku vožnju čini užitkom.

U našoj kolekciji imamo pravi primjerak za ovaj automobil.

De producten uit dit bericht