Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Novi! Automati za Mazda CX-60 2022-

Novi! Automati za Mazda CX-60 2022-

Automobilska industrija se neprestano mijenja i svake godine nailazimo na nove modele koji predstavljaju nove razine tehnologije, udobnosti i performansi. Jedna od najznačajnijih novosti u 2022. je Mazda CX-60, SUV koji kombinira Mazdin tradicionalni DNK s naprednim inovacijama i sofisticiranim dizajnom. Mazda CX-60 vizualno je remek-djelo. Vanjski dizajn ima čiste linije i sportski izgled, što automobil čini elegantnim i snažnim. Prepoznatljiva rešetka hladnjaka i oštra prednja svjetla daju CX-60 samouvjeren izgled, dok fini kromirani detalji i dizajn plutajućeg krova naglašavaju luksuz i sofisticiranost. Mazda je usvojila Kodo filozofiju dizajna, koja rezultira fluidnim i energičnim vozilom čak i kada miruje. Široki blatobrani i impresivni 20-inčni naplatci naglašavaju njegov sportski karakter.

Čim uđete u unutrašnjost Mazde CX-60, odmah se nađete u oazi luksuza i udobnosti. Kabina je obrađena visokokvalitetnim materijalima kao što su Nappa koža, javorovo drvo i kromirani detalji koji doprinose osjećaju profinjenosti i kvalitete. Prostrana kabina nudi udobno sjedenje za pet putnika, a podesiva sjedala s memorijom osiguravaju da svatko sjedi u savršenom položaju. CX-60 je također opremljen najnovijim Mazdinim infotainment sustavom. Zaslon osjetljiv na dodir od 12,3 inča intuitivan je i jednostavan za korištenje, navigacija, integracija pametnog telefona putem Apple CarPlay i Android Auto te vrhunski Bose zvučni sustav osiguravaju izvrsnu kvalitetu zvuka.

Ispod haube Mazde CX-60 nalaze se snažni i učinkoviti pogonski sklopovi. Mazda nudi razne opcije motora, uključujući 2,5-litreni četverocilindrični benzinski motor i napredni plug-in hibridni pogon. Hibridna verzija kombinira 2,5-litreni benzinski motor s električnim motorom, što rezultira impresivnim performansama i izvrsnom učinkovitošću goriva. Iskustvo vožnje CX-60 je bez premca zahvaljujući savršenoj ravnoteži sportskog stila i udobnosti. U opremi automobila nalazi se i Mazdin i-Activ AWD sustav koji osigurava optimalno prianjanje i stabilnost u svim uvjetima na cesti. Osim toga, Skyactiv arhitektura šasije pruža dinamično i reaktivno iskustvo vožnje, dok poboljšana zvučna izolacija i glatka vožnja povećavaju udobnost.

Sigurnost je prioritet za Mazdu CX-60. Model je opremljen s nekoliko naprednih sigurnosnih sustava poznatih kao i-Activsense. To uključuje prilagodljivi tempomat, nadzor mrtvog kuta, pomoć pri održavanju voznog traka, automatsko kočenje u nuždi i prepoznavanje prometnih znakova. Ove tehnologije rade zajedno kako bi podržale vozača i smanjile rizik od nesreća. Uz to, CX-60 ima head-up zaslon koji projicira važne informacije o vožnji na vjetrobransko staklo, držeći vozačev pogled na cesti. Kamera od 360 stupnjeva i senzori za parkiranje olakšavaju parkiranje i manevriranje u uskim prostorima.

Mazda CX-60 postavlja nove standarde u SUV kategoriji svojim elegantnim dizajnom, luksuznom unutrašnjosti, naprednom tehnologijom i impresivnim performansama. Bilo da se radi o udobnom obiteljskom automobilu ili dinamičnom i učinkovitom iskustvu vožnje, CX-60 nudi sve. Mazda ostaje vjerna filozofiji Jinba Ittai - ravnoteža između automobila i vozača - i podiže je na još višu razinu s CX-60. Ovaj je model svakako izvanredan izbor za svakoga tko traži vrhunsko SUV iskustvo.

U našoj kolekciji imamo pravi primjerak za ovaj automobil.

De producten uit dit bericht