Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Novi! Automati za Mercedes EQE V295 2022-

Novi! Automati za Mercedes EQE V295 2022-

Mercedes EQE V295 (2022-) je prekretnica u evoluciji električnih vozila, posebno dizajniran da dominira segmentom luksuznih električnih limuzina. Ovim predstavljanjem Mercedes-Benz je još jednom potvrdio svoju predanost inovacijama i održivosti.

Vanjski izgled EQE V295 primjer je modernog dizajna i aerodinamike. Sa svojim aerodinamičnim linijama i zatvorenom rešetkom, automobil se odmah ističe kao visokokvalitetno električno vozilo. LED rasvjeta posvuda, uključujući karakteristična dnevna svjetla, pridonosi i estetici i sigurnosti automobila.

Unutrašnjost EQE nudi neodoljiv dojam luksuza i tehnologije. MBUX Hyperscreen, ogroman zakrivljeni zaslon koji se proteže gotovo cijelom širinom kabine, središnja je značajka. Ovaj zaslon integrira instrument ploču, infotainment sustav i kontrolu klime u jedno besprijekorno sučelje. Sjedala, presvučena visokokvalitetnim materijalima, nude iznimnu udobnost i mogu se opremiti funkcijama poput masaže i opsežnih mogućnosti podešavanja. Pažljiva zvučna izolacija osigurava tiho i opuštajuće iskustvo vožnje.

Ispod haube je snažan električni pogonski sklop koji pruža impresivne performanse. Ovisno o odabranoj verziji, EQE može ubrzati od 0 do 100 km/h za manje od pet sekundi. Baterije nude domet vožnje od više od 600 kilometara s punim punjenjem, ovisno o uvjetima vožnje i konfiguraciji. Punjenje je učinkovito zahvaljujući podršci za brzo punjenje, koja može napuniti EQE do 80% za oko 30 minuta na odgovarajućim stanicama za punjenje. To čini automobil vrlo prikladnim i za svakodnevnu upotrebu i za duga putovanja.

Mercedes je EQE opremio širokim spektrom naprednih tehnologija. Infotainment sustav MBUX nudi glasovno upravljanje, navigaciju proširene stvarnosti i besprijekornu integraciju pametnog telefona. Sustavi pomoći vozaču kao što su prilagodljivi tempomat, aktivna pomoć pri održavanju trake i automatsko kočenje u nuždi povećavaju sigurnost i udobnost vožnje. Osim toga, EQE ima nadogradnju putem bežičnog prijenosa, što omogućuje kontinuirano ažuriranje softvera automobila bez posjeta prodavaču.

EQE je više od pukog luksuznog električnog automobila; to je ključni dio Mercedesove strategije za održiviju budućnost. Tvrtka je predana elektrifikaciji svoje cijele palete modela, a EQE igra ključnu ulogu u tome. Korištenjem obnovljivih izvora energije i održivih materijala tijekom proizvodnje, Mercedes poduzima važne korake prema CO2 neutralnosti.

Mercedes EQE V295 predstavlja skladnu fuziju luksuza, tehnologije i održivosti. Automobil postavlja novi standard onoga što električna limuzina može i treba biti, s impresivnim performansama, naprednim tehnologijama i profinjenim dizajnom. Za one koji traže beskompromisno iskustvo električne vožnje bez žrtvovanja luksuza i udobnosti, Mercedes EQE nudi uvjerljiv izbor. Predstavljanje modela EQE V295 još jednom potvrđuje da je Mercedes-Benz predvodnik prijelaza na električnu budućnost i da nastavlja s inovacijama kako bi pružio najbolje iskustvo vožnje.

U našoj kolekciji imamo pravi primjerak za ovaj automobil.

De producten uit dit bericht