Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Novi! Automati za MG ZS benzin 2019-

Novi! Automati za MG ZS benzin 2019-

Lansiran 2019., MG ZS predstavlja važan korak za MG u ponovnom ulasku na europsko tržište. Ovaj kompaktni SUV model, dostupan s benzinskim motorom, nudi zanimljivu kombinaciju stila, funkcionalnosti i pristupačne cijene.

Vanjski izgled MG ZS ima moderan i atraktivan dizajn. Prednjom stranom dominira velika maska ​​s karakterističnim MG logom istaknutim u sredini. Elegantne linije i dinamični oblici pružaju sportski izgled koji se dobro uklapa u suvremeni ukus ljubitelja SUV vozila. Prednja svjetla su oštro dizajnirana i opremljena LED dnevnim svjetlima, što doprinosi vrhunskom izgledu.

Unutar MG ZS, prostrana i dobro dizajnirana kabina je upečatljiva. Interijer nudi dovoljno mjesta za pet putnika i njihovu prtljagu, zahvaljujući pametno dizajniranim sjedalima i praktičnom iskorištenju raspoloživog prostora. Nadzorna ploča je pregledna i opremljena infotainment sustavom sa zaslonom osjetljivim na dodir koji je kompatibilan s Apple CarPlay i Android Auto. Ovaj sustav olakšava integraciju vašeg pametnog telefona s automobilom i omogućuje pristup aplikacijama za navigaciju, glazbu i komunikaciju.

Ispod haube, MG ZS nudi izbor između dva benzinska motora: 1,5-litreni četverocilindrični i 1,0-litreni trocilindrični turbo motor. Oba su motora dizajnirana da pruže dobru ravnotežu između performansi i učinkovitosti goriva. 1,5-litreni motor daje 106 KS, dok 1,0-litreni turbo daje 111 KS. Ovi motori su povezani s ručnim mjenjačem ili automatskim mjenjačem, ovisno o odabranoj verziji. Iskustvo u vožnji karakterizira udoban ovjes koji dobro upija nesavršenosti na cesti te izravan osjećaj upravljanja koji daje samopouzdanje tijekom vožnje.

Još jedna jaka strana MG ZS je opsežna standardna oprema. Čak su i početni modeli opremljeni važnim sigurnosnim značajkama kao što su kamera za vožnju unatrag, senzori za parkiranje i niz zračnih jastuka. Više verzije dodaju značajke kao što su automatska kontrola klime, panoramski krov i luksuznije presvlake. To čini MG ZS vrlo atraktivnom opcijom u svom segmentu, posebno s obzirom na konkurentnu cijenu.

MG ZS također ima dobre rezultate u pogledu sigurnosti. Model je opremljen nizom naprednih sigurnosnih sustava, uključujući automatsko kočenje u nuždi, pomoć pri održavanju trake i detekciju mrtvog kuta. Ove značajke ne samo da pomažu u sprječavanju nesreća, već također pridonose umirujućem iskustvu vožnje i za vozača i za putnike.

Od svog predstavljanja, MG ZS dobio je pozitivne reakcije od kritičara i potrošača. Kombinacija modernog dizajna, prostrane i dobro opremljene kabine, štedljivih motora i konkurentne cijene čini ga atraktivnim izborom u segmentu kompaktnih SUV vozila. Osim toga, MG nudi produženo jamstvo od sedam godina ili 150.000 kilometara, naglašavajući svoje povjerenje u pouzdanost i izdržljivost vozila.

MG ZS dokazuje da je marka MG još uvijek u stanju proizvoditi inovativna i pristupačna vozila koja zadovoljavaju potrebe suvremenog potrošača. Svojom atraktivnom mješavinom stila, udobnosti i sigurnosti, MG ZS snažan je konkurent u svijetu kompaktnih SUV vozila.

U našoj kolekciji imamo pravi primjerak za ovaj automobil.

De producten uit dit bericht