Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Novi! Automati za Mitsubishi ASX 2023-

Novi! Automati za Mitsubishi ASX 2023-

Mitsubishi ASX 2023 je kompaktni SUV koji impresionira svojom svestranošću, modernim dizajnom i naprednom tehnologijom. Ova nova verzija popularne serije ASX donosi niz poboljšanja i inovacija koje je izdvajaju od svojih prethodnika i konkurenata.

Na prvi pogled, elegantan i dinamičan vanjski dizajn je upečatljiv. 2023 ASX ima upečatljivu prednju masku i oštro oblikovana LED prednja svjetla koja mu daju snažan i suvremen izgled. Aerodinamična karoserija s aerodinamičnim linijama i aerodinamičnim detaljima doprinosi i estetici i performansama automobila. Dostupna paleta boja nudi širok raspon mogućnosti koje pomažu svakom vlasniku da odražava svoju osobnost.

U unutrašnjosti Mitsubishi ASX 2023 nudi prostranu i udobnu kabinu koja može primiti pet putnika. Visokokvalitetni materijali i pažljiva završna obrada daju interijeru luksuzan izgled. Ergonomski dizajnirana sjedala i intuitivna nadzorna ploča pružaju ugodno iskustvo vožnje i za vozača i za putnike. Infotainment sustav ima veliki zaslon osjetljiv na dodir koji nudi besprijekorno povezivanje s pametnim telefonima putem Apple CarPlay i Android Auto. Automobil je također prepun naprednih značajki kao što su vrhunski zvučni sustav, bežično punjenje uređaja i više USB priključaka koji zadovoljavaju sve vaše potrebe.

Ispod haube, Mitsubishi ASX iz 2023. nudi niz opcija snage, uključujući snažne benzinske motore i hibridne opcije. Ovi motori nude dobru ravnotežu između performansi i učinkovitosti goriva, čineći ASX prikladnim i za gradsku vožnju i za duža putovanja. Uglađen i osjetljiv automatski mjenjač pruža ugodno iskustvo vožnje, dok dostupni pogon na sve kotače pruža dodatno prianjanje i stabilnost u različitim uvjetima vožnje.

Sigurnost je glavni prioritet za Mitsubishi ASX 2023. Automobil je opremljen nizom naprednih sustava pomoći vozaču i sigurnosnim značajkama za promicanje bezbrižnosti vozača. Prilagodljivi tempomat, detekcija mrtvog kuta, pomoć pri održavanju trake i automatsko kočenje u nuždi dostupni su kao standard ili kao dodatna oprema. Ove tehnologije pomažu identificirati i izbjeći potencijalno opasne situacije i maksimalno povećati sigurnost putnika i drugih sudionika u prometu.

Mitsubishi ASX 2023 nudi uravnoteženo i agilno iskustvo vožnje. Poboljšani ovjes i napredni upravljački mehanizam osiguravaju izvrsno držanje ceste i udobnost vožnje, bez obzira na podlogu ceste. Kompaktne dimenzije čine vozilo lakim za manevriranje u skučenim urbanim okruženjima, dok viši položaj sjedenja pruža dobar pregled ceste.

Mitsubishi ASX 2023 nije samo praktičan, već i ekološki osviješten izbor. Uvođenjem hibridnih pogonskih sklopova, Mitsubishi pomaže smanjiti emisiju CO2 i potrošnju goriva. Ovaj fokus na održivost zadovoljava sve veću potražnju za ekološki prihvatljivim vozilima bez žrtvovanja performansi ili udobnosti.

S modelom ASX 2023 Mitsubishi je stvorio vozilo koje zadovoljava potrebe modernih vozača. Kombinira stil, udobnost, sigurnost i učinkovitost u atraktivnom paketu. Bilo da tražite pouzdan obiteljski automobil, višenamjenski SUV ili vozilo za avanturistička putovanja, Mitsubishi ASX iz 2023. ima sve. Sa svojim naprednim tehnologijama i profinjenim stilom, ovaj SUV je spreman impresionirati na cestama i u srcima automobilskih entuzijasta diljem svijeta.

U našoj kolekciji imamo pravi primjerak za ovaj automobil.

De producten uit dit bericht