Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Novi! Automati za Nissan Ariya FE0 2022-

Novi! Automati za Nissan Ariya FE0 2022-

Nissan Ariya FE0 iz 2022. električni je crossover koji za Nissan predstavlja iskorak u pogledu dizajna i tehnologije. Ovaj automobil označava sljedeću fazu u evoluciji električnih vozila i obećava postavljanje novih standarda u svijetu električne mobilnosti.

Na prvi pogled odmah se uočava futuristički dizajn Ariye. Elegantne linije, aerodinamični oblik i minimalistički dizajn daju automobilu suvremen i luksuzan izgled. Široki prednji dio s osvijetljenom rešetkom u obliku slova V i oštra LED prednja svjetla naglašavaju moderan karakter automobila. Silueta Ariye je elegantna, s aerodinamičnom linijom krova koja daje sportski dojam. Stražnji dio automobila ima upečatljivu svjetlosnu traku koja se proteže cijelom širinom, što doprinosi jedinstvenom izgledu.

Futuristički pristup nastavlja se i u interijeru. Kabina Ariye je prostrana i nudi osjećaj otvorenosti i udobnosti. Materijali korišteni u interijeru zrače luksuzom i visokom su kvalitetom. Nadzorna ploča je jasna i gotovo bez gumba, zahvaljujući tipkama za povratnu informaciju i velikom zaslonu osjetljivom na dodir. Ovaj minimalistički dizajn pruža mirno i moderno okruženje za vožnju. Sjedala su ergonomski oblikovana i pružaju izvrsnu potporu, što je posebno vidljivo tijekom dužih putovanja.

U tehnološkom smislu prednjači Nissan Ariya. Automobil je opremljen najnovijim sustavom Nissan Intelligent Mobility koji nudi napredne funkcije pomoći vozaču i sigurnosne značajke. Razmotrite ProPILOT Assist 2.0, sustav koji omogućuje poluautonomnu vožnju kroz, između ostalog, prilagodljivi tempomat i pomoć pri održavanju voznog traka. Osim toga, Ariya je opremljena kamerom od 360 stupnjeva, parking senzorima i sustavom automatskog kočenja koji detektira pješake i bicikliste.

Što se tiče performansi, Nissan Ariya nudi nekoliko opcija baterije u rasponu od 63 kWh do 87 kWh, dopuštajući raspon od približno 400 do 500 kilometara s punim punjenjem, ovisno o odabranoj konfiguraciji. Automobil je dostupan s pogonom na prednje kotače i s pogonom na sva četiri kotača, koji se naziva e-4ORCE. Potonji nudi bolje prianjanje i stabilnost, što je posebno korisno u lošim vremenskim uvjetima ili na lošim cestama. Ubrzanje je impresivno, s mogućnošću ubrzanja od 0 do 62 mph za manje od pet sekundi na snažnijim modelima.

Osim impresivnog dometa i performansi, Ariya također nudi praktične mogućnosti punjenja. Automobil podržava brzo punjenje, koje može značajno napuniti bateriju u kratkom vremenu. Zbog toga je Ariya ne samo prikladna za svakodnevno putovanje na posao, već i za duža putovanja.

Nissan Ariya nije samo električni automobil; to je simbol kamo Nissan ide sa svojim električnim vozilima. Kombinira stil, udobnost, naprednu tehnologiju i moćne performanse u jednom impresivnom paketu. Za sve koji traže progresivan i pouzdan električni automobil, Nissan Ariya FE0 iz 2022. nudi pogled na budućnost vožnje.

U našoj kolekciji imamo pravi primjerak za ovaj automobil.