Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Novi! Automati za Nissan Qashqai e-Power 2022-

Novi! Automati za Nissan Qashqai e-Power 2022-

Predstavljen 2022., Nissan Qashqai e-Power označava važan korak u evoluciji Nissanove linije crossovera. Ovaj inovativni hibridni SUV nudi jedinstveno iskustvo vožnje kombinirajući električni pogon s učinkovitošću motora s unutarnjim izgaranjem koji funkcionira isključivo kao generator. Ovaj sustav, nazvan e-Power, dostupan je prvi put u Europi s Qashqaijem i obećava premošćivanje jaza između potpuno električnih vozila i tradicionalnih hibrida.

Qashqai e-Power je dizajniran imajući na umu budućnost. Koristi 1,5-litreni trocilindrični benzinski motor koji radi u kombinaciji s elektromotorom. Za razliku od konvencionalnih hibrida, motor s unutarnjim izgaranjem ne pokreće izravno kotače. Umjesto toga, puni bateriju koja napaja električni motor. To rezultira uglađenim i tihim iskustvom vožnje tipičnim za električna vozila, a da vozač ne mora brinuti o punjenju baterije iz vanjskog izvora napajanja.

Dizajn Nissana Qashqai e-Power zrači modernošću i robusnošću. Elegantne linije i dinamičan dizajn daju automobilu sportski izgled, dok prostrana i luksuzna unutrašnjost nudi udobnost i stil za vozača i putnike. Napredne tehnologije i visokokvalitetni materijali u unutrašnjosti pružaju premium osjećaj. Razmislite o upotrebi materijala mekanih na dodir, prostranoj 12,3-inčnoj digitalnoj ploči s instrumentima i središnje smještenom infotainment sustavu koji nudi besprijekornu povezanost i jednostavnost korištenja.

Što se tiče voznih performansi, Qashqai e-Power nudi impresivnu ravnotežu između snage i učinkovitosti. Trenutni okretni moment elektromotora osigurava živahno ubrzanje, dok inteligentne tehnologije povrata energije pridonose nižoj potrošnji goriva. Tehnologija e-Power osigurava da motor s unutarnjim izgaranjem uvijek radi u svom najučinkovitijem rasponu, što rezultira nižim emisijama i čišćim okolišem.

Sigurnost je uvijek bila prioritet za Nissan, a Qashqai e-Power nije iznimka. Automobil je opremljen nizom naprednih sustava za pomoć vozaču, kao što je ProPILOT Assist, koji pomaže u održavanju trake, automatski prilagođava brzinu i održava siguran razmak od vozila ispred. Osim toga, tu su značajke kao što su automatsko kočenje u nuždi, detekcija pješaka i kamera od 360 stupnjeva koje pomažu vozaču prepoznati i izbjeći potencijalne opasnosti.

Općenito, Nissan Qashqai e-Power iz 2022. predstavlja inovativan i napredan pristup hibridnim vozilima. Kombinirajući iskustva električne vožnje s pouzdanošću i praktičnošću benzinskog motora, ovaj SUV nudi atraktivnu alternativu tradicionalnim hibridima i potpuno električnim vozilima. Qashqai e-Power uvjerljiv je dokaz Nissanove kontinuirane predanosti tehnološkom napretku i održivoj mobilnosti.

U našoj kolekciji imamo pravi primjerak za ovaj automobil.

De producten uit dit bericht