Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Novi! Automati za Nissan X-Trail T33 e-Power 2021-

Novi! Automati za Nissan X-Trail T33 e-Power 2021-

Lansiran 2021., Nissan X-Trail T33 e-Power predstavlja revolucionarni korak u razvoju SUV vozila. Ovaj inovativni hibrid kombinira svestranost i robusnost X-Traila s Nissanovom naprednom tehnologijom e-Power, što rezultira jedinstvenim iskustvom vožnje koje je istovremeno učinkovito i snažno. Ovom kombinacijom Nissan cilja na novu generaciju ekološki osviještenih vozača koji ne žele kompromise u pogledu performansi i udobnosti.

U središtu X-Traila T33 e-Power je revolucionarni sustav e-Power, koji se razlikuje od tradicionalnih hibrida. 1,5-litreni trocilindrični benzinski motor radi isključivo kao generator za punjenje baterije, koja zauzvrat napaja električni motor. To znači da kotače uvijek pokreće električni motor, pružajući glatko, izravno ubrzanje i iskustvo vožnje usporedivo s onim u potpuno električnom vozilu. Benzinski motor služi samo kao podrška, što značajno smanjuje potrošnju goriva i emisije.

Dizajn Nissana X-Trail T33 e-Power jednako je impresivan kao i tehnologija koja stoji iza njega. Vanjski izgled kombinira robusne značajke SUV-a s elegantnim linijama i modernim dizajnom. Dinamičan prednji dio, s prepoznatljivom Nissanovom maskom V-Motion, daje automobilu snažan izgled. Unutra, X-Trail nudi prostrano i luksuzno okruženje s visokokvalitetnim materijalima i naprednom tehnologijom. Infotainment sustav je intuitivan i povezan, dok digitalni kokpit vozaču pruža sve potrebne informacije na jasan i organiziran način.

Što se tiče performansi, X-Trail T33 e-Power ne razočarava. Izravan odziv električnog pogona pruža dinamično iskustvo vožnje, dok inteligentni sustav upravljanja energijom osigurava optimalnu učinkovitost. Automobil je opremljen s nekoliko načina vožnje, što vozačima omogućuje odabir između maksimalnih performansi ili maksimalne uštede goriva, ovisno o njihovim potrebama i uvjetima vožnje. Kombinacija snažnog elektromotora i učinkovitog motora s unutarnjim izgaranjem omogućuje glatku, snažnu i tihu vožnju, čak i pri većim brzinama.

Sustavi sigurnosti i pomoći u vožnji uvijek su bili prioritet za Nissan, a X-Trail T33 e-Power nije iznimka. Automobil je opremljen Nissanovim sustavom ProPILOT Assist koji pomaže u održavanju trake, automatski prilagođava brzinu i održava siguran razmak od vozila ispred. Osim toga, tu su značajke poput automatskog kočenja u nuždi, detekcije pješaka i sveobuhvatne palete zračnih jastuka kako bi se osigurala sigurnost svih putnika. Ovi sustavi rade besprijekorno zajedno kako bi pružili umirujuće i sigurno iskustvo vožnje.

Nissan X-Trail T33 e-Power impresivan je dodatak SUV segmentu i pokazuje Nissanovu predanost inovacijama i održivosti. Zbog jedinstvene kombinacije iskustva električne vožnje s praktičnim prednostima hibrida, ovaj SUV nudi atraktivnu alternativu i za ekološki osviještene potrošače i za ljubitelje užitka u vožnji. X-Trail e-Power postavlja nove standarde za ono što je moguće u modernom, svestranom SUV-u i označava važan korak u evoluciji održive mobilnosti.

U našoj kolekciji imamo pravi primjerak za ovaj automobil.

De producten uit dit bericht