Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Novi! Automati za Opel Combo-e (Combo E) 2021-

Novi! Automati za Opel Combo-e (Combo E) 2021-

Predstavljen 2021., Opel Combo-e značajan je dodatak segmentu električnih gospodarskih vozila. Ovo kompaktno gospodarsko vozilo kombinira funkcionalnost i održivost s ekološki prihvatljivim pogonskim sklopom, što ga čini idealnim za poduzetnike i tvrtke koje žele napraviti održiv izbor bez žrtvovanja performansi.

Sa svojim potpuno električnim pogonom, Opel Combo-e nudi domet od približno 275 kilometara s punom baterijom, što je više nego dovoljno za gradske distribucijske rute i svakodnevna putovanja. Baterija od 50 kWh može se brzo napuniti do 80% u samo 30 minuta pomoću brzog punjača od 100 kW, što znači da se vrijeme prekida rada može svesti na minimum. To Combo-e čini ne samo ekološki osviještenim izborom, već i praktičnim vozilom za intenzivnu upotrebu.

Prtljažni prostor Opel Combo-e jedan je od njegovih najvećih aduta. S obujmom utovara do 4,4 kubičnih metara i nosivošću do 800 kilograma, ovo električno gospodarsko vozilo nudi istu funkcionalnost kao i njegovi kolege s konvencionalnim pogonom. Prostrani utovarni prostor može se fleksibilno rasporediti, što omogućuje prijevoz različitih vrsta tereta. Osim toga, bočna klizna vrata i široka stražnja vrata osiguravaju jednostavan utovar i istovar, što povećava učinkovitost tijekom rada.

Opel Combo-e također ne ostavlja nedostatke želja u pogledu tehnologije i udobnosti. Unutrašnjost je opremljena modernim sadržajima kao što su zaslon osjetljiv na dodir infotainment sustav, navigacija i mogućnosti povezivanja kao što su Apple CarPlay i Android Auto. Sustavi pomoći vozaču, uključujući prepoznavanje prometnih znakova, pomoć pri održavanju vozne trake i pomoć pri naglom kočenju, povećavaju sigurnost i udobnost tijekom vožnje. Ove karakteristike čine Combo-e ne samo radnim konjem, već i udobnim i sigurnim mjestom za vozača.

Opel Combo-e također odgovara na rastuću potrebu za održivošću unutar poslovnog sektora. Tvrtke se sve više potiče da smanje svoj ugljični otisak i prijeđu na ekološki prihvatljivije alternative. Potpuno električni pogonski sklop Combo-e ne samo da pomaže tvrtkama u ispunjavanju ovih zahtjeva, već može dovesti i do nižih operativnih troškova dugoročno zahvaljujući smanjenim troškovima goriva i održavanja.

Ukratko, Opel Combo-e je svestrano i praktično električno gospodarsko vozilo koje tvrtkama nudi priliku da svoje poslovanje učine održivijim bez žrtvovanja funkcionalnosti i performansi. Sa svojim impresivnim kapacitetom utovara, modernim tehnologijama i ekološki prihvatljivom vožnjom, Combo-e je vrijedan izbor za tvrtke koje prihvaćaju budućnost.

U našoj kolekciji imamo pravi primjerak za ovaj automobil.

De producten uit dit bericht