Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Novi! Automati za Peugeot 308 III SW (P5) 2021-

Novi! Automati za Peugeot 308 III SW (P5) 2021-

Lansiran 2021., Peugeot 308 III SW (P5) elegantan je i svestran dodatak Peugeotovoj popularnoj ponudi 308. Ovaj karavan ne nudi samo atraktivan dizajn, već i napredne tehnologije, prostranu unutrašnjost i učinkovite motore, što ga čini snažnim konkurentom u segmentu kompaktnih karavana.

Dizajn Peugeota 308 III SW je upečatljiv i dinamičan. Svojom aerodinamičnom karoserijom, oštrim linijama i odvažnom rešetkom, automobil odmah privlači pozornost. Karakteristična LED rasvjeta sprijeda i straga naglašava moderan karakter automobila, dok profinjeni detalji i visokokvalitetna završna obrada doprinose luksuznom izgledu. 308 SW je dizajniran da bude i funkcionalan i atraktivan, a to je jasno vidljivo iz vanjskog izgleda.

Unutra, Peugeot 308 III SW nudi prostrano i udobno okruženje. Kabina je pažljivo dizajnirana s visokokvalitetnim materijalima i ergonomskim rasporedom. Peugeotov koncept i-Cockpit pruža intuitivno i korisniku jednostavno iskustvo vožnje, s kompaktnim upravljačem, visoko postavljenom digitalnom pločom instrumenata i središnje postavljenim zaslonom osjetljivim na dodir. Ovaj raspored osigurava da su sve važne informacije i kontrole lako dostupne vozaču, pridonoseći udobnosti i sigurnosti vožnje.

Peugeot 308 III SW također se ističe po pitanju prostora za utovar i praktičnosti. S prtljažnim prostorom od 608 litara koji se može proširiti na 1634 litre s preklopljenim stražnjim sjedalima, automobil nudi obilje prostora za prtljagu, namirnice ili druge potrepštine. Fleksibilan raspored prtljažnog prostora olakšava prijevoz većih predmeta, dok nizak utovarni prag i široka vrata prtljažnika olakšavaju utovar i istovar.

Ispod haube, Peugeot 308 III SW nudi niz učinkovitih pogonskih sklopova, uključujući benzinske, dizelske i hibridne opcije. Ovi su motori dizajnirani da pruže dobru ravnotežu između performansi i učinkovitosti goriva. Plug-in hibridna varijanta posebno je zanimljiva za one koji traže ekološki prihvatljiviju opciju, s električnim dometom vožnje koji je idealan za svakodnevno putovanje na posao.

Impresivna je i tehnološka opremljenost Peugeota 308 III SW. Vozilo je opremljeno nizom naprednih sustava pomoći vozaču, kao što su prilagodljivi tempomat, pomoć pri održavanju voznog traka i senzori za parkiranje, koji povećavaju sigurnost i udobnost tijekom vožnje. Infotainment sustav nudi mogućnosti povezivanja kao što su Apple CarPlay i Android Auto, omogućujući putnicima jednostavan pristup njihovim omiljenim aplikacijama i glazbi.

Peugeot 308 III SW više je od praktičnog izbora; to je automobil koji nudi užitak u vožnji, udobnost i stil. Sa svojim naprednim tehnologijama, prostranom unutrašnjosti i učinkovitim motorima, odličan je izbor za obitelji i putnike koji traže pouzdan i svestran karavan. Kombinacija modernog dizajna, jednostavnosti korištenja i izdržljivih pogonskih sklopova čini 308 III SW dostojnim predstavnikom najnovije generacije karavana.

U našoj kolekciji imamo pravi primjerak za ovaj automobil.

De producten uit dit bericht