Tražim odgovarajuće automobilske tepihe za moj:

Novi! Automati za Peugeot 408 (P54) benzine 2022-

Novi! Automati za Peugeot 408 (P54) benzine 2022-

Lansiran 2022., Peugeot 408 ističe se u segmentu crossovera. Sa svojim jedinstvenim fastback dizajnom, automobil spaja eleganciju limuzine s robusnošću SUV-a. Peugeot predstavlja 408 kao inovativni model namijenjen potrošačima koji žele nešto drugačije od tradicionalnog SUV-a ili hatchbacka. Automobil karakteriziraju oštre linije, mišićava silueta i moderan svjetlosni potpis s karakterističnim dnevnim svjetlima "kljova".

Ispod haube, Peugeot 408 nudi nekoliko opcija benzinskih motora, a sve su usmjerene na učinkovitost i užitak u vožnji. Osnovni motor je 1,2-litreni trocilindrični turbo motor koji proizvodi 130 KS. Ovaj je motor poznat po svojim glatkim performansama i ekonomičnoj potrošnji goriva, što ga čini idealnim za gradski promet i duža putovanja. Motor je uparen s 8-stupanjskim automatskim mjenjačem, koji osigurava glatko ubrzanje i ugodno iskustvo vožnje. Za one koji žele više snage, Peugeot bi mogao ponuditi i snažnije opcije motora.

Unutrašnjost modela 408 tipična je za Peugeot: elegantna i visokokvalitetna obrada. Koncept i-Cockpit zauzima središnje mjesto, s kompaktnim upravljačem i visoko postavljenom digitalnom instrument pločom. To osigurava intuitivno i uzbudljivo iskustvo vožnje, pri čemu vozač ima važne informacije izravno u svom vidnom polju. 10-inčni zaslon osjetljiv na dodir u središtu armaturne ploče omogućuje pristup infotainment sustavu i opremljen je najnovijim opcijama povezivanja kao što su Apple CarPlay i Android Auto. Nadalje, kabina je prostrana i udobna, s dovoljno prostora za noge i za putnike sprijeda i straga.

Što se tiče ponašanja u vožnji, Peugeot 408 ističe se ravnotežom između udobnosti i dinamike. Ovjes je podešen tako da glatko apsorbira neravnine, dok u isto vrijeme automobil nudi dovoljnu stabilnost i preciznost u zavojima. To čini 408 ugodnim automobilom za dnevne vožnje, ali i za velike udaljenosti. Upravljač je izravan i lagan, što doprinosi agilnom osjećaju u gradskoj gužvi.

Što se tiče sigurnosti, 408 opremljen je širokim rasponom sustava pomoći. Razmislite o prilagodljivom tempomatu, pomoći pri održavanju trake i automatskom kočenju u nuždi. Ovi sustavi dizajnirani su za podršku vozaču i osiguravaju prilagodbu automobila različitim uvjetima vožnje. U kombinaciji s jakom kvalitetom izrade i robusnom sigurnosnom strukturom, ovo osigurava visoku razinu zaštite.

Peugeot 408 nije dizajniran samo za performanse i udobnost, već i za izdržljivost. Osim benzinskih motora, Peugeot nudi i hibridne varijante za one koji žele ekološki osviješteniju vožnju. Ova kombinacija moderne tehnologije, odvažnog dizajna i praktične funkcionalnosti čini 408 svestranim izborom za široku publiku. Uvođenjem ovog modela, Peugeot postavlja novi standard u segmentu crossovera, gdje stil i inovacija idu ruku pod ruku.

U našoj kolekciji imamo pravi primjerak za ovaj automobil.

De producten uit dit bericht